Mi már most készülünk a 2023/2024-es ICDL tanévkezdésre!

​​​​​​​2023. szeptember 21-én ICDL tanévnyitó online fórumot tartunk!

Az eseményt a tanárok időbeosztásához igazodva, délután 3 órakor kezdjük, és mivel a mostani alkalommal főként az ICDL-t érintő kérdések kerülnek napirendre, csak másfél, kétórásra tervezzük.

Az online forma ugyan nagyon rugalmas, és ezért praktikus is, de azt már mindnyájan tapasztaljuk, hogy semmiképpen sem szeretnénk lemondani a személyes találkozókról sem.

ICDL

Éppen ezért 2024 tavaszára tervezünk egy nagyobb lélegzetű szakmai összejövetelt, amikor is a közvetlenül csak az ICDL-programot érintő kérdéseken kívül egyéb, a digitális kompetenciák fejlesztéséhez kapcsolódó, és az ICDL vizsgaközpontok, vizsgáztatók érdeklődésére számot tartó témák kerülnek napirendre, meghívott előadókkal.

Ezen a legközelebbi szeptemberi alkalmon az aktualitásokról és az előttünk álló feladatokról lesz szó, úgymint például az online minőségbiztosítási auditok lebonyolításának módjáról, az ICDL-bizonyítványoknak a felsőoktatási felvételi plusz pontokba való beszámíthatóságáról, a jó gyakorlatokról, a Sophia automatikus vizsgaszoftver napi használatáról, a felkészítést segítő anyagokról, vagy az év során meghirdetésre kerülő akciókról.

A vizsgaközpontok képviselőin, vizsgáztatóin kívül az eseményre várjuk a felkészítő tanárokat és az érdeklődőket is!

A jelentkezési űrlapot augusztusban tesszük majd közzé a honlapunkon és a közösségi csatornákon, illetve e-mail-en küldjük el.

Címke