Szimpózium a Fuzzy Alapú Mérnöki Rendszerekről (SzaFARi 2024)

A Neumann János Számítógéptudományi Társaság szakosztályaként működő Magyar Fuzzy Társaság, az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Karának Mechatronikai és Járműtechnikai Intézetének és az itt működő Fuzzy Rendszerek Tudományos Műhelynek közös szervezésében 2024. május 17-én immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Szimpózium a Fuzzy Alapú Mérnöki Rendszerekről (SzaFARi 2024) nevű konferencia magyar és angol nyelvű szekciókkal.

A rendezvény célja alkalmat adni a hallgatók és kutatók számára fuzzy rendszerekhez kapcsolódó munkájuk bemutatására, a fuzzy megközelítés mélyebb megismerésére, sokszínűségének bemutatására.

szafari

Reményeink szerint a tavalyi évhez hasonlóan ismét külföldi egyetemek résztvevőkre is számíthatunk a rendezvényen. Az ő részvételüket megkönnyítendő online szekciókat is tervezünk, de a konferencia alapvetően személyes részvétellel fog zajlani.

Az idei évtől már nem csak BSc, MSc és PhD hallgatók jelentkezését várjuk, hanem oktatók, kutatók is regisztrálhatják előadásukat.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött:

http://www.banki.hu/mei/SzaFARi/2024/index.html

A konferencia válogatott cikkei a Bánki Közlemények különszámaként jelennek meg.