A honi ICDL rendszer sikeres auditja

A Neumann Társaság örömmel jelenti be, hogy a Magyarországon általa üzemeltetett ICDL vizsga- és minősítőrendszer ezúttal is sikeresen teljesítette a nemzetközi ICDL Alapítvány által rendszeresen, három évente elvégzett auditot.

Az audit során a hazai ICDL működésének folyamatait az ICDL Alapítvány alaposan ellenőrizte annak érdekében, hogy a vizsgáztatás pártatlanságát és a nemzetközi minőségbiztosítási követelményeknek való szigorú megfelelést biztosítsák. A vizsga- és minősítő rendszert működtető szervezetek világszerte hasonló módon gondoskodnak a minőségről és az egységes elvárásrendről, hogy a kiadott ICDL tanúsítványok és minősítések mindenhol ugyanazt az értéket képviseljék.

audit

Az ICDL rendszer továbbra is magas színvonalon működik, és a mostani audit kifogás nélkül megadta a felhatalmazást a hazai ICDL további működtetésére. Tehát minden adott ahhoz, hogy a jövőben is folytathassuk a minőségi oktatást és vizsgáztatást, melynek révén a diákok és szakemberek számára is megbízható és elismert minősítést nyújthatunk.

Neumann Társaság, ICDL központ

Címke