Tilesch György – Omar Hatamleh: Mesterség és Intelligencia

Vegyük kezünkbe sorsunkat az MI korában

„A legidőszerűbb részterület az MI demokratikus intézményrendszerre és társadalmi diskurzusra gyakorolt hatása, amely kapcsán olyan irányelvek megfogalmazására tettünk kísérletet, amelyek más területeken is relevanciával bírhatnak.”

TileschA szerzők Mesterség és Intelligencia - Vegyük kezünkbe sorsunkat az MI korában című könyvét a Libri Könyvkiadó adja ki.

A kötet egyik szerzője, Dr. Tilesch György a Neumann Társaság nagysikerű Jelenből a digitális jövőbe c. nemzetközi konferenciájának egyik előadója volt. A jogász végzettségű szerző a nemzetközi kapcsolatok terén is nagy tapasztalatokra tett szert: Dr. Tilesch György az informatikai fejlesztések történelmi központjában, a Szilícium-völgyben él, az Egyesült Államokban. 

A könyv megjelenését a Társaságunk is támogatta.

248 oldal
Fordította: Stemler Miklós
 

Ára:3399 Ft.

 

Személyes adatok
Számlázási adatok
Csak céges megrendelés esetén szükséges kitölteni!
Neumann-tag?
10-nél több példány rendelése esetén az egységár NJSZT tagoknak 2799 Ft/darab.

3399 Ft

Az űrlap kitöltésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Neumann Társaság (NJSZT), továbbiakban: Adatkezelő az Ön által ehhez megadott e-mail címét, nevét nyilvántartsa, kezelje, valamint kapcsolatba léphessen Önnel a megadott elérhetőségén.

Bankkártyás fizetési mód esetén hozzájárul ahhoz, hogy az űrlapon kitöltött adatai átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi:

  • Név
  • E-mail cím

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

Az Adatkezelő annak érdekében, hogy mindenben megfeleljen a GDPR elvárásainak, ezúton részletesen tájékoztatja Önt személyes adatai kezelésével összefüggésben az adatkezelésről. Az adatvédelmi tájékoztató az alábbi linkekről érhető el:

https://njszt.hu/hu/adatkezelesi-tajekoztato

Tájékoztatjuk, hogy a korábban megadott hozzájárulását bármikor jogosult visszavonni, amennyiben nem szeretné, hogy személyes adatait a továbbiakban kezeljük és tároljuk a megadott cél érdekében. A hozzájárulás visszavonását az adatvédelmi tájékoztató alapján kérjük, hogy írásban jelezze felénk!

A megrendelt könyvek az NJSZT irodájában, hétfőtől csütörtökig 9 és 16 óra között, pénteken 9 és 14 óra között vehetők át a 1054 Budapest, Báthori u. 16. szám alatt.
Technikai okok miatt a postázást sajnos nem tudjuk vállalni.