Kamaszfesztivál tanévnyitó

Hely

Budapest, VI. kerület, Hunyadi tér

Dátum

2022.09.09.

2022. szeptember 9-én tart tanévnyitót a Kamaszfesztivált és még sok egyéb eseményt szervező 8K az Életminőség Fejlesztéséért Alapítvány. A nonprofit szervezet azt a célt tűzte ki, hogy segítenek a nyolcféle kulcskompetencia fejlesztésén keresztül a globalizálódó, digitalizálódó világban való eligazodásban. Az Alapítvány 2007 óta, kisebb-nagyobb megszakításokkal szervez fesztiválokat, hirdet programokat főként a kamaszok részére.

Kamaszfesztivál

A mostani rendezvényen a szórakozást, bulit is kínáló programban helyet kaphatnak az olyan különböző fejlesztési projektek is, amelyek érdeklődésre tarthatnak számot a korosztály körében. 

A budapesti, VI. kerületi Hunyadi téren, a szabadban délelőtt 9-től este 10 óráig tartó Kamaszfesztivál tanévnyitó elnevezésű rendezvényen a Neumann Társaság is képviselteti magát, ezzel is támogatva az Alapítvány célkitűzéseit. Az érdeklődő kamaszok számára is felkínáljuk a lehetőséget az ICDL kihívás! akcióban való részvételre, és egy rövid kérdőívvel az arra vállalkozók digitális kompetenciáira is rákérdezünk.

Címke