Elstartolt az ICDL Kihívás!

Hivatalosan is meghirdettük az ICDL kihívás! - t, a Neumann Társaság őszi akcióját

A kihívást az a jelentkező teljesíti, aki az akció ideje alatt regisztrál az ICDL rendszerbe, és 4 modulos ICDL BASE bizonyítványt szerez az akció ideje alatt, vagyis mostantól ez év végéig. 

A 2022. szeptember 15-i ICDL országos fórum a kezdő időpontja az akciónak, ettől az időponttól jelentkezhetnek az ICDL kihívásra! jelentkezők az elektronikus űrlap kitöltésével.

ICDL Kihívás!

Az ICDL online tanévnyitón került hivatalosan is bejelentésre, hogy elindult a Neumann Társaság által meghirdetett ICDL Kihívás! akció, és ettől az időponttól kezdődően lehet jelentkezni az akcióban való részvételre.

A szabályzat alapján a kihívást bárki teljesítheti, aki először is kitölti a Társaság honlapján az elektronikus jelentkezési űrlapot, ezzel jelezve a részvételi szándékát. Az akció azokra az új vizsgázókra vonatkozik, akik eddig még nem regisztráltak az ICDL rendszerbe.

Az ICDL Kihívás! 2022. szeptember 15-től december 31-ig tart.

A jelentkezők, miután az elektronikus űrlapot kitöltötték, jelezhetik a vizsgaközpontoknál a részvételi szándékukat, és regisztrálhatnak az ICDL rendszerbe. Amennyiben felkészültnek érzik magukat, ezután már akár el is kezdhetik a vizsgáikat: két kötelező, és két választott modulból kell vizsgázni.

Az ICDL Kihívást! sikeresen teljesítők között értékes ajándékokat sorsolunk ki, ugyanakkor nem feledkezünk meg a felkészítő tanárokról sem, így az ő teljesítményüket is jutalmazni kívánjuk. A jutalomsorolásra 2023 január 31-én kerül sor.

Az ICDL Kihívás! részletei itt olvashatók.

 

Címke