19. Gazdaságinformatikai Konferencia

Hely

Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara

Dátum

2023.11.10. - 2023.11.11.

A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság GIKOF Gazdaság-informatikai Kutatási -Oktatási Fóruma (http://gikof.njszt.hu) az üzleti-gazdasági alkalmazásokkal kapcsolatos informatikai fejlesztésekkel, kutatómunkával és az ehhez kapcsolódó képzésekkel foglalkozik.

GIKOF

Tagságunk egyetemi oktatókat, kutatókat, vállalati szakembereket, hallgatókat tömörít ezen a gyorsan változó területen. Speciális feladatunknak tekintjük a BSc- és MSc-szintű gazdaságinformatikai támogatását.

2023-ban már a 19. Konferenciánkat szervezzük, ebben az évben a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának helyszínén. 

OGIK

Ezek az országos találkozók mindig jó alkalmat nyújtanak a személyes találkozókra, a hazai és a külföldi előadók munkájának megismerésére, kapcsolatok építésére a különböző szakterületek művelői és persze fiatalok-idősek, kezdők és tapasztaltabb szakemberek között.

Az OGIK Konferencia arra is lehetőséget ad, hogy a gazdasági informatika művelői bemutassák és megvitassák kutatási eredményeiket, alkalmazási tapasztalataikat, ismertessék oktatási céljaikat. A legjobb előadásokat meghívjuk a referált-indexelt GIKOF Journal-ban történő magyar nyelvű, illetve a SEFBIS Journal-ban angol nyelvű publikálásra. A rendezvénynek különleges aktualitást ad, hogy idén ünnepeljük Neumann János születésének 120. évfordulóját melynek keretében megemlékezünk Neumann munkásságának az üzleti informatika fejlődésére gyakorolt hatásáról is.

A konferencia honlapja: http://gikof.njszt.hu/gikof_konferencia

46.074394506645, 18.236954611158

Csatolmány Size
GIKOF 19.68 KB