Március 21-én dől el, ki lesz a szerencsés nyertes

 

2023. február 28-án sikerrel zárult az ICDL Kihívás! akció. Értékes díjakat nyerhetnek azok, akik teljesítették az akcióban való részvétel feltételeit.

Az ICDL Kihívás! akciót Társaságunk 2022 őszén hirdette meg. Az akció ideje alatt, azaz csupán néhány hónap alatt kellett a jelentkezőknek négy sikeres modulvizsgát letenniük, és ezzel megszerezni az ICDL bizonyítványt 2023. február 28-ig. A Társaság honlapján kétszázan jelezték az akcióban való részvételi szándékukat, azonban a vizsgák teljesítése nem mindegyiküknek sikerült. A sikeres nyertesek értékes jutalomban részesülhetnek, a nyereményeket a Neumann Társaság 2023. március 21-én sorsolja ki:

  1. díj: XBOX Series 1 TB konzol,
  2. díj: Garmin Venu okosóra,
  3. díj: Thrustmaster gaming headset.

Ezen felül különdíjként, azok között, akik már az akció eredeti határidejéig, vagyis 2022. december 31-ig teljesítették az akciót, még egy plusz ajándékkártya is kisorsolásra kerül.

A vizsgázók teljesítménye nem választható el a felkészítő tanároktól, hiszen nélkülük a diákok, vizsgázók valószínűleg nem tudtak volna ilyen rövid idő alatt levizsgázni. Így az ő teljesítményüket is díjazzuk, méghozzá nemcsak átvitt értelemben: hárman közülük százezer forintot meghaladó értékű ajándékkártyát kapnak majd.

ICDL Kihívás

 

Címke