ICDL regisztrációs díj akció

Még október végéig lehet kedvezményesen regisztrálni az ICDL-be

A regisztrációs díjkedvezmény szeptemberi, vagyis a 2023/24-es tanévnyitó vizsgaközponti fórumon történt bejelentése óta megsokszorozódtak a regisztrációk: a vizsgaközpontok már október közepéig 4-szer több regisztrációs számot igényeltek, mint az azt megelőző hónapban.

Természetesen ennek az összegnek a 10 százalékos csökkenésen kívül más oka is van, méghozzá az, hogy az oktatási intézmények ICDL aktivitása már sok éve megfigyelhetően október hónapban a legerősebb. Ugyanakkor a vizsgaközpontok már most a hónap közepéig több regisztrációs számot rendeltek, mint előző évben az egész hónapban, ami azt jelzi, hogy ugyancsak megnőtt az ICDL vizsgák iránti érdeklődés.

A regisztrációs díj akció egy hónapig, vagyis október 31-ig érvényes. Az ez alatt az időszak alatt rendelt regisztrációk díjának összege 10 000 forint helyett csak 9000 forint.

A Neumann Társaság időről időre különféle akciókat hirdet, egy évvel ezelőtt például az ICDL Kihívás! keretében a néhány hónap alatt sikeresen vizsgázók értékes tárgynyereményben részesülhettek. Az elmúlt, 2022/2023-as tanév végén pedig a vizsgaközpontok bizonyos mennyiségű regisztrációs szám esetén ingyenesen juthattak hozzá a Sophia automatikus vizsgaszoftverben az adaptív tréning gyakorló feladataihoz.

 

 

Címke