Nevezz a nevezetes versenyekre! Minden szinten IT

Diákok és informatikatanáraik figyelmébe

Bizonyítsd, hogy mennyire penge vagy algoritmikus gondolkodásban – válj kódolózsenivé – akár lépj be a diákolimpiák világába! Először a hazai, nagy versenyeinket ajánljuk figyelmedbe. Ne felejtsd a határidőket, figyeld rendszeresen Tehetséggondozási Szakosztályunk oldalait! Felhívásunk diákoknak és felkészítőiknek szól, várjuk a nevezéseket.

Versenyre fel az NJSZT-vel!

Az e-Hód verseny regisztrációs felülete megnyílt! 

Az informatikai gondolkodás sokszínűségéből ízelítőt adó kihívás! 45 perces online, feleletválasztós verseny. Magyarország legnagyobb informatikai versenye. Öt korcsoportban: Kishód (4. oszt.), Benjamin (5-6. oszt.), Kadét (7-8. oszt.), Junior (9-10. oszt.), Senior (11-12. oszt.). Regisztráció és tudnivalók a 2021-es HÓD versenyről | e-Hód (elte.hu)

Tehetséggondozási versenyeink:

A Nemes Tihamér Nemzetközi Programozási Verseny – OITV jelentkezési határideje november 3. (módosított időpont!)

(Figyelem! Aki az OKTV programozás kategóriája első fordulójában beküldhető dolgozatot ír, de nem jut a második fordulóba, az a forduló előtt benevezhető a Nemes programozás 3. korcsoportjába és folytathatja a versenyzést!)

Ne hanyagoljuk el a mindennapokban nélkülözhetetlen alkalmazói tudást sem! A Nemes Tihamér Országos Alkalmazói Tanulmányi Verseny jelentkezési határideje: november 20. (módosított időpont!)

Gyakorláshoz, a programozói tudás összehasonlítására is ajánljuk a Nemes Tihamér Online Programozási Versenyt! A jelentkezési határidő november 10., éjfél.

Programtermékekkel jelentkező jövendő menedzsereket várunk Neumann János Nemzetközi Programtermék Versenyünkön. Van egy kész játékod, alkalmazásod, terved, robotvezérlésed? Nem jössz zavarba, ha be kell mutatni? Nálunk a helyed, nevezési határidő november 17.

Robotvezérlés, programozói alapismeretek, Logo... A legkisebbektől – akár az első osztályos kisdiákoktól – érettségig. Mindenkinek ajánljuk az Országos Grafikus Programozási Versenyt – jelentkezési határideje: december 10.

A legprofibbak pedig figyeljék a diákolimpiákat! Ezek válogatóversenyeiről itt találhatóak információk (időpontok később). A Nemzetközi Informatikai Diákolimpia (IOI) és a Közép-Európai Informatikai Diákolimpia (CEOI) mellett két újabb nemzetközi versenyen is részt veszünk:

Az Európai Lány Informatikai Diákolimpián (EGOI) és a fiatalabb versenyzőknek szóló Európai Junior Informatikai Diákolimpián (eJOI).  Érdemes ezek válogatójára lányokat, illetve 15 év alatti versenyzőket felkészíteni (idén arany- és ezüstérmeket is hoztak a versenyzőink).

Neumann Társaság

Tehetséggondozási Szakosztály

További infók: Tehetséggondozási Szakosztály | Neumann János Számítógép-tudományi Társaság (njszt.hu)

 

Csatolmány Size
Részletes tájékoztató a versenyekről 316.5 KB